Tragedia Veacurilor - Dramatizare Audio

Pe parcursul celor 12 episoade, narațiunea te va purta prin drama lui Paolo Perozzi, un slujbaș al Vaticanului care riscă totul pentru a descoperi Mesajul Bibliei.

Vrei să asculți episodul 2?

€ 28.853 EURO

36.07%

36.07% din € 80.000

Minuni Mari cu Cei puțini și dedicați

€ 28.853 EURO

36.07%

36.07% din € 80.000

SUNTEM ENTUZIASMAȚI SĂ TE ANUNȚĂM CĂ:

Producția Episodului 1 deja a Pornit

POVESTEA

TRAGEDIA VEACURILOR

Pentru a rămâne relevanți într-o lume în continuă schimbare, în luna Mai a anului 2023 am simțit nevoia să găsim noi modalități de a introduce oamenii în subiectul principal al Bibliei: Marea Controversă dintre Isus și Satana prin oameni de-a lungul istoriei umanității.

În loc să oferim o carte sau o variantă audio a acesteia, ne-am gândit să facem ceva mai mult în direcția obiceiurilor și preferințelor de consum media ale oamenilor de astăzi: o dramatizare audio, împărțită în 12 episoade bazate pe cartea Tragedia Veacurilor de Ellen G White.

Scurt Rezumat

În timp ce Vaticanul face eforturi pentru instituirea unui Guvern Unic Mondial, eroul dramei – Paolo Perozzi, expert lingvist în Vatican – cu prilejul unei dezbateri TV, se intersectează cu Albert Barra, un apărător al Bibliei și lider al mișcării subterane “Rămășița”. Prin intermediul acestuia, Paolo Perozzi – nemulțumit de derapajele Bisericii sale cu privire la autoritatea și standardele Bibliei – intră într-un proces dramatic de descoperiri. Dilemele sale își găsesc pas cu pas rezolvarea în adevărurile prezentate în volumul „Tragedia Veacurilor”, carte cu care se intersectează providențial. Provocările născute din înțelegerea Marii Lupte între Hristos și Antichrist îl pun în fața unor alegeri cardinale care-l costă alungarea din casă, pierderea soției sale, Varinia, cât și a locului de muncă în Vatican. De-a lungul celor 12 episoade, călătoria dramatică a eroului oferă ascultătorilor ocazia de a parcurge principalele teme din cartea „Tragedia Veacurilor”. După o cascadă de tensiuni și suspansuri, eroii dramei sunt copleșiți de momentele finale ale istoriei, culminând cu revenirea Domnului nostru Isus Hristos – prilej de fericită anticipare pentru ascultătorii radio.

Tema Dramatizării

Tragedia Veacurilor” nu doar clarifică de ce umanitatea este în derivă și are nevoie de un Salvator. Ea oferă, de asemenea, o înțelegere solidă pentru toate celelalte evenimente din istorie. Marea Controversă este o poveste despre lupta spirituală universală, un conflict profund asupra caracterului lui Dumnezeu și a dreptului Său de a fi suveran al Universului.

De ce o Dramatizare audio?

Consumatorul de azi preferă materialele concise și ușor de digerat. De aceea, dramatizarea audio a cărții “Tragedia Veacurilor” a fost creată cu grijă pentru a stârni curiozitatea și apetitul celor care vin în contact cu ea.

Pentru a păstra audiența captivată, am împărțit dramatizarea în 12 episoade, fiecare construind intrigantul conflict universal. Durata fiecărui episod nu depășește 30 de minute, pentru a se potrivi în pauzele aglomerate ale omului modern sau pentru a fi ascultat chiar în timpul activităților zilnice care nu necesită interacțiune constantă.

Suntem încântați să vă împărtășim progresul nostru: Am finalizat scriptul pentru toate episoadele. Ți-am pus la dispoziție primele 6 episoade în secțiunea “Citește Scenariul” de pe site-ul nostru. Click Aici!

Echipa noastră dedicată lucrează cu pasiune la vocile actorilor și la regizarea lor, garantând un produs de calitate. Pentru partea de Sound Design (SFX), colaborăm cu un artist talentat care aduce sunetele la viață într-un mod captivant.

Muzica este compusă de două echipe profesioniste, aducând emoție și profunzime fiecărui moment al dramatizării.

Am demarat pe 4 Martie înregistrările primelor episoade și ne propunem să avem două episoade finalizate până la jumătatea lunii Aprilie 2024.

De asemenea, suntem în căutarea colaboratorilor pentru a extinde proiectul și în limba engleză, pentru a ajunge la un public cât mai larg posibil. Ne-am propus până în Iulie să avem 5 sau 6 episoade finalizate și în limba engleză.

Rămâi Implicat!
Ajută-ne să împărtășim acest mesaj! Intră pe pagina noastră de Facebook și apasă pe butonul de Like și distribuire: https://www.facebook.com/@HopediscoveryRomania
și abondează-te pe canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/@HopediscoveryRomania .
Spune și familiei, altor prieteni, colegi de lucru sau colegi de clasă.

De fiecare dată când atingem un nou obiectiv împreună, vă vom împărtăși rezultatele și provocările.

Unul dintre obiectivele noastre este să demarăm producția și în limba engleză începând cu luna mai a anului 2024.

Din 2025 ne-am propus prin studiourile de dublaj și cu ajutorul programelor de inteligență artificială să extindem accesibilitate dramatizării în cât mai multe limbi.

Vrem ca mesajul transmis prin cartea Tragedia Veacurilor să ajungă în toate țările.

Acest proiect a fost o provocare atât pentru scenarist cât și pentru echipa de artiști care s-a angajat să lucreze la el. Avem modelul teatrului radiofonic dar ne-am dorit să mergem la următoarea etapă și să aducem la viață un film audio.

În momentul de față avem echipa care poate produce acest proiect însă suntem conștienți și de faptul că pot apărea situații imprevizibile pe parcurs. Riscurile sunt reale, dar credem cu tărie în valoarea fiecărei persoane care și-a asumat această dramatizare.

Pe de altă parte este lansarea primei noastre campanii de strângere de fonduri. Ne dorim cu toată inima ca să reușim să-ți transmitem importanța și relevanța acestor proiecte (atât cel de film, cât și cel de dramatizare) ca tu nu doar să te implici cu donația ta, dar și să devii un AMBASADOR al proiectului. În curând îți vom deschide pe această pagină o secțiune dedicată AMBASADORILOR. Urmărește-ne Progresul!

Îți mulțumim că ești alături de cauza bună a lui Dumnezeu! Dramatizarea începe să prindă viață, iar asta se datorează susținerii și angajamentului tău.

Descoperă povestea captivantă care a inspirat dramatizarea audio!

Fie că ești deja fan al cărții sau abia aștepți să o descoperi, această lectură este o călătorie pe care nu vrei să o ratezi. Accesează link-ul și pătrunde în universul captivant al cărții ”Tragedia Veacurilor”

Un proiect in parteneriat cu: