Ultima AMĂGIRE - Film Lung Metraj

Personajul nostru principal, Peter, pleacă într-o călătorie interzisă pentru a afla dacă cel ce și-a
făcut apariția în New York este Hristosul adevărărat și dacă îi poate vindeca soția de paralizie.

Minuni Mari cu Cei puțini și dedicați

€ 97.054 EURO

27.2%

27.2% din € 350.000

"Timp estimat pentru finalizarea filmului - 18 - 24 luni"

Ultima AMĂGIRE - Film Lung Metraj

Personajul nostru principal, Peter, pleacă
într-o călătorie interzisă pentru a afla
dacă cel ce și-a făcut apariția în New York
este Hristosul adevărărat și dacă îi poate
vindeca soția de paralizie.

Minuni Mari cu cei
Puțini și Dedicați

€ 97.054 EURO
27.2%

27.2% din € 350.000

”Timp estimat pentru finalizarea filmului - 18-24 luni”

€ 93.858 EURO

26.3%

26.3% din € 350.000

"Timp estimat pentru finalizarea filmului-18-24 luni"

SUNTEM ENTUZIASMAȚI SĂ TE ANUNȚĂM CĂ:

Am pornit producția decorurilor

POVESTEA

ULTIMA AMĂGIRE

În cea mai importantă predică a lui Isus – cea din Matei 24, despre evenimentele premergătoare sfârșitului lumii – Isus pune in evidentă asul din mânecă pe care îl scoate diavolul la sfârșitul timpului: hristosul mincinos. Cel cu ajutorul căruia ”va înșela – dacă va fi cu putință – chiar și pe cei aleși”.

În vara anului trecut, s-a născut ideea de a face un film de lung metraj despre această ULTIMĂ MARE AMĂGIRE.

În septembrie s-a inceput scrierea scenariului. Pe parcursul lucrului ne-am dat seama că povestea care se așternea pe hârtie cerea un buget de producție cu muuuult peste orice am putea noi visa. Estimativul era undeva la 40-50 de milioane de dolari…

Atunci a apărut o idee revoluționară: am putea folosi noile tehnologii de captură și animație care mimează realitatea, și care ne-ar putea reduce bugetul la DOAR 1% din cât ne-ar trebui pentru un film realizat prin metode clasice. Atunci am inceput sa visăm: SE POATE! Și te invităm să visezi alături de noi…

Scurt Rezumat

Cândva în viitorul (aproapiat)… Peter, în timp ce caută cu disperare soluții pentru vindecarea paraliziei soției sale – Eva, află că Isus s-a întors pe Pământ cu scopul de a stabili Împărăția de O Mie de Ani de pace și prosperitate. Când îl vede la televizor vindecând tot felul de oameni în mijlocul mulțimilor extatice, Peter ignoră legile care restricționează călătoriile și pornește într-o aventură pentru a-l găsi pe acest „Isus” și a deveni discipolul lui, în speranța că acesta îi va vindeca soția. În timp ce Petru trece prin câteva teste pentru a deveni discipol, el află că persoana care s-a proclamat Isus este de fapt diavolul care îi cere sufletul în schimbul vindecării Evei.

Tema Filmului

Filmul ridică o întrebare dureroasă și validă pentru lumea noastră de azi, și pentru biserica creștină: ”Dacă ar apărea un Hristos fals azi, lumea ar fi în stare să-l recunoască? Dar biserica creștină?”. Tu ai fi în stare să-l recunoști? Și dacă da, care ar fi acele lucruri care l-ar deconspira?

De ce  un film?

Tema filmului se preteaza exceptional pentru realizarea unei opere cinematografice – este incitanta, este importanta, are consistență, se încadrează ușor în trendurile actuale din media care descriu societatea în viitorul apropiat. În plus, credem ca cel mai bun mod de a introduce o temă atât de imporatantă către publicul contemporan, care este imersat in lumea filmului și a retelelor sociale.

Suntem încântați să vă împărtășim progresul nostru: Am finalizat scriptul filmului, pe care le puteți citi în secțiunea “Citește Scenariul” de mai sus. Click Aici!

Echipa de productie este în formare: regizorul si producătorul fiind acum în faza de selectie a echipei de productie, atât a actorilor, cât și a echipei tehnice.

În ultimele luni ale anului 2023, am realizat un test pentru a vedea daca putem folosi într-un mod convingător tehnologiile de captura și animatie in Unreal Engine si Meta-humans. Poți vedea testul mai jos.

Rămâi Implicat!
Ajută-ne să împărtășim acest mesaj! Intră pe pagina noastră de Facebook și apasă pe butonul de Like și distribuire: https://www.facebook.com/@HopediscoveryRomania
și abondează-te pe canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/@HopediscoveryRomania .
Spune și familiei, altor prieteni, colegi de lucru sau colegi de clasă.

De fiecare dată când atingem un nou obiectiv împreună, vă vom împărtăși rezultatele și provocările.

Am demarat producția in Ianuarie 2024. Acum asamblam echipa de actori și echipa de animatori. Curând începem procesul de storyboarding.

După finalizarea variantei românești, ne dorim să atingem audiențe globale prin studiourile de dublaj și cu ajutorul programelor de inteligență artificială. Pe măsură ce limbile mari vor fi acoperite, ne propunem să ne extindem și către limbi mai puțin răspândite, continuând să aducem povestea aceasta fundamentală întregii lumi.

Prima provocare de care ne-am lovit a fost: ”Cum să scriem un scenariu bazat pe o profeție despre care nu avem multe detalii, fără să ne lansăm în speculații?”. Soluția cu care am fost inspirați a fost să nu construim un story bazat pe evenimente profetice, ci pe aprofundarea personajelor profetice. Și anume, narațiunea să aibă scopul final de a descoperi impostorul, într-un fel care sa ne ajute să vedem frumuseațea Originalului Isus Hristos. Dacă vrei să vezi cum s-a reușit asta, citește Scenariul. Click AICI.

O a doua provocare este că ne lansam într-un proiect de pionierat din punct de vedere tehnologic, pe un drum pe care nici un proiect de film de lung metraj creștin încă nu s-a materializat. Fiecare membru al echipei este într-o aventură de descoperire și de asimilare a unor tehnologii care au fost făcute de curând dispnibile producțiilor independente.

Și a treia și ultima mare provocare este lansarea primei noastre campanii de strângere de fonduri. Ne dorim cu toată inima ca să reusim să-ți transmitem importanta și relevanța acestor proiecte (atât cel de film, cât și cel de dramatizare) ca tu nu doar să te implici cu donația ta, dar și să devii un AMBASADOR al proiectului.

Fiecare contribuție, indiferent cât de mică, aduce proiectul mai aproape de succes. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie! Rugăciunile și sprijinul dumneavoastră sunt esențiale pentru a depăși provocările și a transforma riscurile în oportunități pentru misiunea noastră.

Un proiect in parteneriat cu: